- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hy All!
Tegnap felraktam a Suse Linux 9.2-t a gépre. Szépen defregmentálom a windows C: (az első partíció, bootolható 9,7 Gb-os) meghajtót, hogy majd ide fogom telepíteni a linuxot, mert a másik partíción fontos cuccok vannak (D: 30Gb).
Szépen rendben bebootolok CD-ről (cd-s verzió) kiválasztom a telepítés menüpontot. Elkezdi a telepítést, szépen megtalál mindet, eddig minden jó. De a particionálás menüpont nem tetszett:
Azt akarta, hogy a 30 Gb-ost átméretezi 25 Gb-ra és ott rakja fel a linuxot. Na erre én megpróbáltram megváltoztatni, hogy a C:-t méretezze, meg ilyenek. De istennek sem sikerült átállítani a c:-re. Na mondom, akkor kitolok a Yebt-val mivel (a telepítés segító varázslóval) a d:-re akartas rakni a cuccát, ezért azt televágtam a windows alól. Bebootoltam újra. És csodák csodájára a C:-t méretezte át, ahogy pont kellett.
Na mondom karaly. Feltelepült. Minden ok.
DE:
A WinXP-s menüpontot kiválasztva a LILO nem kezdi el betölteni az xp-t hanem újraindul a vas. Mit csináljak, nem akarok xp-s javítókonzolt, mert akkor oda a lilo és azt nem tom hogy kell telepíteni...
Köszke a válaszokat!--- N/A ---
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Disney+
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok