- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos akkor még szerintem nem kisérletezek vele...
-
köszi, srácok az ImgBurn-el ki is írtam...
Lenne még egy kérdésem!
Most win 7 van a notimon, erre raknám fel , megnézem, kipróbálom ,aztán ha nagyon kínai lesz akkor szerintem vissza rakom a win7-et...
Tehát most 2 particióm van az egyiken van a rendszer, másikon a programok, na most a rendszer particiómra raknám fel (amin ugye a win 7 van) a linuxot.
Fogom bebútolok a linux dvd-ről és itt úgy mint pl: windowsnal lehet particiókat törölni, létrehozni ?
egyszerű a telepítése? Még sosem használtam LINUXOT nagyon kínai lesz, érdemes kipróbálni ? -
hi all!
letöltöttem 11.4 es verziót dvd iso fileba, az lenne a kérdésem bár elég noob kérdés a 21. században, hogy mivel tudom ezt kiírni a legkönnyebben dvd-re ? illetve kell valamire figyelni kiírásnál, hogy bootoljon be róla vagy, ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak simán kiírni és ennyi, utána tudom is telepíteni ?

THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyszerű a telepítése? Még sosem használtam LINUXOT nagyon kínai lesz, érdemes kipróbálni ?