- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos akkor még szerintem nem kisérletezek vele...
-
köszi, srácok az ImgBurn-el ki is írtam...
Lenne még egy kérdésem!
Most win 7 van a notimon, erre raknám fel , megnézem, kipróbálom ,aztán ha nagyon kínai lesz akkor szerintem vissza rakom a win7-et...
Tehát most 2 particióm van az egyiken van a rendszer, másikon a programok, na most a rendszer particiómra raknám fel (amin ugye a win 7 van) a linuxot.
Fogom bebútolok a linux dvd-ről és itt úgy mint pl: windowsnal lehet particiókat törölni, létrehozni ?
egyszerű a telepítése? Még sosem használtam LINUXOT nagyon kínai lesz, érdemes kipróbálni ? -
hi all!
letöltöttem 11.4 es verziót dvd iso fileba, az lenne a kérdésem bár elég noob kérdés a 21. században, hogy mivel tudom ezt kiírni a legkönnyebben dvd-re ? illetve kell valamire figyelni kiírásnál, hogy bootoljon be róla vagy, ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak simán kiírni és ennyi, utána tudom is telepíteni ?

THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Core I5 10400F, ASRock H510M-HDV/M.2 SE + 2x8 GB DDR4 RAM
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyszerű a telepítése? Még sosem használtam LINUXOT nagyon kínai lesz, érdemes kipróbálni ?