Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszever
őstag
válasz
Cyberslider #969 üzenetére
Azt már csak holnap, mert jelenleg kell varázsolnom egy WiFi-t, hogy Suse alól is tudjak netezni
Végül is jelenleg KDE, (azt még a suse 7-ből valamennyire ismertem). -
sszever
őstag
válasz
Cyberslider #967 üzenetére
ok.
Esetleg a Gnome / KDE kérdésre valami ötlet, Indok?
Eddig nem igazán foglakoztam a kérdsseel, össz vissz két Linuxot telepítettem eddig komolyabban, de mindenféle ablakrendszer nélkül (tűzfal + mailserver fut rajta, web-es administrációs felülettel), így jelenleg kissé tanácstalan vagyok. Nem igazán tudom, melyik miben nyújt többet / kevesebbet. -
sszever
őstag
válasz
Cyberslider #965 üzenetére
De a vistát is? Ugyanis tegnap este a vistás partíciót pl. az istennek nem volt hajlandó átméretezni, így kénytelen voltam a vista beépített diskpartjában elvégezni a partíció zsugorítást.
-
Cyberslider
őstag
válasz
Cyberslider #963 üzenetére
Megoldottam... az nvidia installer feltette
Sszerver: ha felteszed a linuxot, akkor a grub felismeri a win partíciót, és a bootmenüből választhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest