Hirdetés
- Mini PC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Nem csatolja fel. Az a baj, hogy nem tudja a Linux, hogy tettem bele floppyt (mint pl a CD-nél). De Ubuntu alatt úgy van, hogy a helyekhez hozzá van adva a floppy is, és amikor rákattintok, akkor csatolja fel. Nem tudom, hogy Suse alatt hogyan lehet hozzáadni a Floppy-t.
-
doc
nagyúr
SUSE LINUX 9.3 eval version
This is an installable selection of SUSE LINUX Professional 9.3 which comes with:
* a comprehensive selection of applications to facilitate a wide variety of computing tasks (office suite, email, Internet, picture processing, multimedia and more) plus a subset of packages for advanced users, including key networking and development packages such as SAMBA, Apache Web server, KDevelop, Mono and more.
* 32bit and 64bit version
* over 1,000 software packages
This free offering will enable Linux users to trial the latest open source desktop, server and application functionality that has become the hallmark of the SUSE LINUX consumer distribution
ezek Bővebben: link alapján gondolom már 1 CD is elég a telepítéshez, persze minél több, annál több csomagból válogathatsz
ha tudod, szerintem töltsd le a DVD verziót, nem kell lemezeket cserélgetni
-
Gao182
tag
Azt is próbáltam, olyankor meg hiányol egy lib-et, ami fel van mellesleg telepítve.
Egyenlőre más publikus helyet nem tudok, de a DVD ISOnak meg itt van a torrentje: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest