- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Egy vállalat sok szoftvert használ manapság a raktárnyilvántartástól, az adóügyi szoftvereken át, az irodai programokig, stb. Mindenre van sokszáz, de az sem ritka, hogy sokezer megoldás. Mi lenne az-az ok, ami miatt a suse vállalati szoftverei előrébb lennének a listán, mint más szoftverek? Én nem tudok ilyen okot. Te sem tudsz. Úgyhogy fejezzük ezt be, mert ez így értelmetlen.
-
aag
őstag
Szóval azt mondod, hogy a nagyobb cégeknek viszont elengedhetetlenek ezek a programok? Mert szerintem ez nem így van. Semmire sem lehet őket használni. És nem is használják szerintem. Ez csak mókusvakítás. Ráadásul az ingyenes (opensuse) nem is tartalmazza jogilag garantált és szolgáltatással segített módon. Ha meg fizetős, akkor a cégek a picipuha termékeit részesítik előnyben. Szóval pont semmire sem való szerintem a valóságban. Csak üveggyöngy.
-
aag
őstag
Megnéztem a wikiben mik ezek. Nem hiányzik a céges munkához egyik sem. Én legalább-is így ítélem meg.
(#2522) body007: Lehethogy nem az, de nekem annak tűnik Mivel kettő perc múlva legyalultam, és már nem is rakom fel többet, nem tudom igazolni vagy cáfolni. Majd mások megteszik ezt helyettem. De persze a lényegre t e sem figyelsz, pedig beraktam a képet róla: Nem lehetett beállítani, mert rossz volt a kialakítás. Nem lehetett az opciókat elolvasni, nem lehetett kattintani rájuk. Érted? Nem az Unity maitt töröltem le, hanem mert egyébként használhatatlan volt. És írtam valamit a KDE-s próbáról is. Agyonvágta az adat-partíciót, belebabrált a windowsz-gyökérbe, nem volt wifi, stb. Unty-unity? Ki nem szarja le, hogy valóban az, vagy csak valami átdolgozott változata? Nem ez a lényeg, hanem az, hogy fél évet vártam rá, kiadják és használhatatlan. Hemzseg a hibáktól. Szar. Érted ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest