Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
NonPiskóta #3642 üzenetére
Ha próbaképpen x-es alkalmazást kell indítani, akkor nekem nagyon úgy tűnik hogy nem az történik amit ő akar. (Mert ha működik, már látja is az asztalt)
Ő a nullás display klónját akarja látni, pont ugyanazt ami a távoli gép képernyőjén megjelenik. Nem új alkalmazásokat indítani egy újabb display-en.
-
Laca0
addikt
válasz
NonPiskóta #3642 üzenetére
Most a mobaxterm programmal próbálkoztam, ott nincs az X11 forward alatt location. Azt akkor kívülről, magában a putty-ban állítsam be?
Tudnál egy kicsit segíteni a mobaxterm-el való csatlakozásban? Lépésenként, mert valahol valamit vagy nem jól csinálok, vagy valami nem jól van beállítva. -
Laca0
addikt
válasz
NonPiskóta #3639 üzenetére
Köszi! Jól hangzik!
Amikor csatlakoztam SSH-val, akkor milyen paranccsal érem el, hogy a 0-ás desktopot adja ki nekem?
Az SSH-nál itt is ugyanúgy be kell pipálni az X11forward-ot? Location paramétert nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest