- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Gigi571 #3043 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, hát akkor nem könnyű a helyzet, más típust nem is nagyon néztem, de most lehet körülnézek még, de lézeres multiba adott árkatba ezt találtam szimpatikusnak...
Viszont nem tudom eldönteni sajnos hogy a Samsung driver az csak nyomtató, vagy jó a szkennerhez is egyben, mert megnéztem a Samsung driver configurátorát, és van rajta szkenner fül is, de ott nincs hozzáadás mint a printer részben csak tulajdonságok, ezért nem tudom, hogy ez csak egy beállítóablak lehet vagy a szkennerhez is jó ez a driver, csináltam képernyőmentést is róla hogy pontosan mire gondolok.
Találtam egy SANE lev.listás posztot, amiből szintén hasonlót olvastam ki, de szeretnék biztosra menni, mit gondolsz, ez optimizmusra adhat okot, vagy mindenképp keressek más nyomtatót?
[link]Még annyit szeretnék megkérdezni tőled (tőletek) hogy ha minden kötél szakad, akkor az openSUSE-s repóból telepített virtualbox-al megoldható esetleg, hogy a virtuális win7 alól használom szkennerként az eszközt, a win-es driverrel?
Válaszodat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged