Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Valami baja van a tápomnak
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Igaz. Csak feltételeztem, hogy a teljes merevlemez klónozása akkora tárhelyet igényel, amekkora a merevlemez kapacitása. Tökre nem logikus, de ezt vettem ki a Clonezilla leírásából. Ennél nagyobb HDD meg nincs a háztartásban.
Mindegy, biztos meg lehetett volna oldani, de egy darabig nem fogok Linuxot használni úgyse, ha mégis, akkor szerintem Ubuntut. (Ezt a kettőt próbáltam, nekem az jött be). A szerviz meg nem köthet bele abba, hogy milyen oprendszert használok. (Ahogy szerintem a recovery partíció meglétébe sem).
Dermedt pillanatot csak az okozott, amikor a partíciók törlése után a Win7 telepítő nem akarta létrehozni magának, ami kell... Kiderült, hogy van a BIOS-ban disk lock funkció, az nem engedte. Meg tudnak lepni ezek a mai korszerű dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest