- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Kipróbáltam a VESA módban való indítást. A laptop szépen bebootolt a live CDről, de már más fórumokon is visszaköszönő problémával találkoztam az X indítása után: jelszó / felhasználó nevet kér, természetesen egyik sem segített, válasz: a hiba oka ,hogy nem ismerte fel az opensuse a grafikus kártyát. Végül consol módban a sax2 segített. Itt szépen felismerte a kártyát intel gma 645-nek, a felbonást is beállítottam 1280*800/60 hz-re. Ezután már szépen betöltött az X, fut, használhatónak tűnik, meglepetésemre trükközés nélkül megy a wlan és van hang is!Ma telepítem a live CD-t, tesztelés következik, ledúrom a vistát és kap az opensuse egy xp-t, végszükségre.
Valaki használ egyébként opensuse 11.1 DVD változatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest