Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
Sziasztok!
Belső késztetés hatására elszántam magamat hogy egy kicsit linuxozzak.
Felraktam a SUSE 10.2-t. 200-as vinyóra, csináltam egy 15 gigás particiót, arra került. Eddig oké. Később nem tetszett a bootloaderje, ezért felraktam a GAG 4.5-öt. Ez felülírta a linux bootloaderjét, De valamiért nem tudja elindítani a linuxot, csak windowst, meg A: meghajtót. (Nem találom a boot sectort, ezt a hibát írja....) Linuxot indítani, csak a telepitő DVD-jéről tudok. Aztán letöröltem a GAG-et, akkor meg csak a Win indul, akkor sincs linux bootloader.
Most jönne a kérdés: Hogy lehetne beállítani a GAG-et hogy jól menjen, vagy hogy lehetne visszahozni a linux bootloaderjét?
A másik idegesítő jelenség: Windows alatt egyszerűen elment a hálókártya, azt írja hogy nincs bedugva a kábel, a routeren meg nem világít a gép LEDje. Linux alatt meg szépen megy tovább minden mint ha mi sem történt volna...
Ha valaki tud valamit, vagy találkozott már ezzel a jelenséggel akkor szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 magos, 32 GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA RTX A1000, 16" , Új
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest