Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Power
senior tag
Nem pontosan USP2-es magok, de még ahhoz hasonlít legjobban(de pl. nincs benne FPU). A négy száll, nem olyan általános megoldású SMT, mint ami a Power5-ben lesz vagy akár a P4-es HT, hanem dedikált 1 száll/1 utasítás/1 órajel. Szóval nagyon spéci cucc.
A specint/fp értékeid megint nagyon egyediek
Olvasol is vagy csak írsz? Egyszer már leírtam, na jó mégegyser:
A SPECint/fp teszt nem veszi figyelembe, hogy 2 magos a Power4(csak az egyik mag vesz részt a tesztben).
Ráadásul, az 1,45GHz-es egy középső modell csak, míg 1.28 GHz a SUN-nál a legmagasabb órajelű.
''a SUN jövőjével kapcsolatban meg nem vagyok olyan borúlátó, mint ti, szerintem össze tudják kapni magukat.''
Sorra jellenek meg az elemzések és egyre rosszabbak. Én most nem vennék sun részvényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest