Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Aktív témák
-
beeboy
addikt
ram ár:
6+fa
ugyanez sulinetbe (ugyanaz a hely):
11+fa
azért ez durva :( -
vicces
addikt
ja, és azt a 60ezer forintos álomkedvezményt ugy fogjátok megkapni /szerencsésebbek/, hogy annyival kevesebb lesz az adotok.
februárba vagy márciusba vannak az adóbevallások asszem. -
vicces
addikt
nekem egy sz.boltos ismerősöm azt mondta, hogy szerinte az apeh nem fogja mindenkinek megadni ezt a kedvezményt, mert az nagyon nagy kiesés lenne neki.
tehát sokan hoppon fognak maradni a drágábban vásárolt cuccokkal, mert ugyebár a sulinetes árak magasabbak.
és állitolag jövőre nem is lesz sulinet program.. -
e-biza
őstag
a mokás az,hogy annyira segg a bérszámfejtö,hogy nem tudja a sulinet express féle kedvezményeket. egy tft monitort szeretne venni a tanárnéni és gondolta valahogy visszacsal 60e ftot belöle, persze az adoleirás jo dolog ha az iskola visszaadja a tanárnéninek kpban -mivel a suli fizeti az adot-
khalox: köszi,hogy felhivtad erre a figyelmem. -
khalox
őstag
Vigyázni kell ezzel... abban a hatvanezerben sokminden benne van, többek közt a sulinet express visszaigénylés is. De ha pl. van nyugdíjpénztár adókedvezményed vagy egyéb olyan adókedveznényed, ami ebbe a kategóriába esik, akkor AZ IS abba a 60000-be kerül a végén. Tehát nem feltétlen igaz az, hogy az árból hatvanezret visszakapsz (összes adott adókedvezményed lehet annyi).
Ha más nincs, csak a sulinet vásárlásod, akkor lehet max. 60. Ezért van kindenhol ott, hogy AKÁR hatvanezer :) -
e-biza
őstag
Hi,
Tudom hogy van egy pár ilyen téma, de én továbbra sem értem. A következö áll fenn. Van egy szülöpár van egy tanár és egy tanulo. Elvileg én is meg a tanár is igénybe veheti ezt, a tanár a saját nevére a tanulo meg szülök nevére. Kérdés. mi lesz a 60e ft-al? mibol irhatja le és ki? a tanárnéninek az iskola fizeti az adoját igy elvileg nem megy vele semmire, tévedek? segitsetek átlátni hogyan kaphato vissz az a 60e ft :)
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest