Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
válasz laposonly11 #6 üzenetére
Az első kettő csak feljavítás vagy mi akar lenni, az utolsó meg talán gameplay-nek elmegy.
Ezt inkább rád bízom.
-
awexco
őstag
-
hardzsi2
aktív tag
Itt a részletes fícsör szettje (szépek ezek a fonetikus magyarítások...): Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform
Engem nem érint, mert most is egy 2016-os, akkori középkategóriás Samut nyúzok (viszont az AMOLED kijelzője isteni, más kijelzőjű mobilt már nem szívesen használnék) és váltáskor sem az n*100.000 Ft-os csúcskategóriát venném már elvi okokból sem, ugyanakkor 3-4 év múlva ez a fejlesztés is leérhet a középkategóriába jóárasítva; akkor majd esetleg...
flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
TeeJay
félisten
Inkább egy normális középkategóriás proci jöhetne
6 gen 1 gagyi lett
7 gen 1 senkinek sem kell
Én olyat szeretnék amiben van 2 erősebb új A715 vagy A710
meg 6darab hatékony A510 és máris lenne gyors telefon 2napos üzemidővelMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
fzboxx
senior tag
forrás : Snapdragon 8 Gen 2 Defines a New Standard for Premium Smartphones | Qualcomm
Snapdragon Connect: Snapdragon 8 Gen 2 is the world’s most advanced 5G platform, boasting unparalleled connectivity from 5G, Wi-Fi and Bluetooth. Featuring the Snapdragon X70 5G Modem-RF System with Qualcomm® 5G AI Processor, Snapdragon 8 Gen 2 harnesses the power of AI to enable breakthrough 5G upload and download speeds, coverage, latency, and power efficiency. This is the first Snapdragon platform to support 5G+5G/4G Dual-SIM Dual-Active, which harnesses the power and flexibility of two 5G SIMs at once. This ultra-advanced platform also features the Qualcomm® FastConnect™ 7800 connectivity system, offering the lowest latency Wi-Fi 7 and dual Bluetooth® connectivity for sustained immersion. High Band Simultaneous Multi-Link enables peak Wi-Fi 7 performance globally allowing for smooth, blazing connections when streaming, gaming, and more. -
fzboxx
senior tag
És ha minden igaz, a modem támogatja a dual active üzemmódot, 4G+5G és 5G+5G felállásban.
-
GeryFlash
veterán
Minek. A Gen1 tudott 2.23 TFLOPS-ot, ez mondjuk fog tudni 2.7-et. Ahol mar van lehet RT-rol beszelni az boven 5+ TFLOPS, de inkabb 10+.
Ertem hogy jo hogy bovul a feature set de tokeletesen semmi ertelme nincs es meg legalabb 5 evig nem lesznek mobilos jatekokban RT tamogatas, vagy ami lesz az bohozat szint.Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- Processzor felvásárlás
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest