Hirdetés
Aktív témák
-
karib
addikt
Minden riogatás és rosszhír mellett el tudom mondani, hogy ismeretségi körömben is van 2 db. Cpq Presario 900, amik hasonló paraméterekkel bírnak és hiba nélkül futnak. Ettől függetlenül, én nem szimpatizálok ezekkel a low-end szériákkal, a neten is lehet sok rosszat hallani és pláne szervizesektől, de mint mondtam, van pozitív ellenpéldám is.
Még egy apró elbizonytalanító tényező: a ''remarketed'' Hp-Cpq cuccok döntő többsége ezekből a desktop v. AMD procis gépekből kerül ki. Most ezeket vagy nem tudták eladni, vagy gyári javítás után kerülnek újraértékesítésre - egyik sem túl bíztató, pláne az a gondolat, hogy ezek akár mind egyszer már döglöttek voltak valami kisebb-nagyobb hibával (notebooknál egy kisebb hiba is már szinte döglöttet jelent, mert nem egyszerű és nem olcsó ilyet javítani).
Az IGP320 egy integrált VGA-t tartalmaz, ne feledd. Rendben, valami 3D-t lehet játszani, de abban sem vagyok biztos, hogy egy Radeon 7500 szintjét megüti. Érdemes utánaolvasni, az Anandtechen szokott lenni mobil cuccokról is cikk. Az már erősen behatárolja a teljesítményét, hogy jó esetben egy 64 bites DDR333 memóriabuszon kell osztozzon a gép többi részével, míg egy jobbfajta Radeon 9200-on is 128 bites, dedikált DDR300+ busz van.
A notebook.hu-nál is van egy rakás HP Renew Blue, ha náluk még nem nézted volna.
Esetleg ezt meg lehet még nézni: ECS G713. Athlon XP-M + MR9000, tehát rendes 3D grafika, ráadásul új és 2 év garanciával. Ezeknél a HP-knél nagyságrenddel rosszabb nem lehet, sőt akár jobb is.
Bővebben: link
Aktív témák
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple 1 év garancia
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest