Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
(Nem akartam új topicot nyitni ennek a kérdésnek, ebbe talán belefér.)
Elképzelhető, hogy a közeljövőben vennem kell majd egy komolyabb laptopot: Az IBM X40-et néztem ki, ''ha lúd, legyen kövér'' alapon.
Szeretnék jó előre tisztában lenni a lehetőleg minél alacsonyabb
várható költségekkel, úgyhogy a kérdésem a következő: Magyarországról kiindulva hogyan lehet a legolcsóbban hozzájutni egy ilyenhez? Elmegyek érte akárhova, de akkor az útiköltség is számít, vagy vehetem itt. A Magyarországon is érvényesíthető 3 éves garancia követelmény (bár ezzel aligha lesz gond), viszont a billentyűzetkiosztás nem számít, sőt, ha esetleg alapból amerikai kiosztású (tehát nem kell lecserélnem
), az kifejezett előny.
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy bármilyen ötlete, tippje, azt szívesen fogadom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
várható költségekkel, úgyhogy a kérdésem a következő: Magyarországról kiindulva hogyan lehet a legolcsóbban hozzájutni egy ilyenhez? Elmegyek érte akárhova, de akkor az útiköltség is számít, vagy vehetem itt. A Magyarországon is érvényesíthető 3 éves garancia követelmény (bár ezzel aligha lesz gond), viszont a billentyűzetkiosztás nem számít, sőt, ha esetleg alapból amerikai kiosztású (tehát nem kell lecserélnem
), az kifejezett előny.