Hirdetés

Aktív témák

• Veron

addikt

válasz wad #11 üzenetére

Igazabol az a kerdes mennyit szansz ra, sztem a fent emlitett ket laptop eleg koltseghatékony megoldás, bár net, szöveg szerkesztésen és esetleg videonézésen kivül másra nem nagyon alkalmasak. (na jo meg programozgatni...)

Amugy az 1.6-os celeronnak a teljesitménye tuti jobb mint a via-nak vagy a transmetanak. MOst azt nem tudom hogy ez a netbrust arhitechturára épülő mobil celeroncs, vagy esetleg a banias magból csinálták, mert utóbbi esetben a hőtermelőssel tuti nem lesz gáz, és meglepően jó teljesítményt kapsz cserébe...

Szerk: Picit utána néztem, ez netbrustos mobil celeron, de még ez a G550 azért szipatikusabb mint a via vagy transmeta megoldása mert 256 Mb ramot adnak hozzá. Bár gondolom a via-sba is lehet plusz ramot tenni, de akkor már majdnem egy árban vannak.

Ja meg még annyit, hogy az A535-os is jó lehet a mobil duron procijával (1200+ van kiirva,de ha ez 1200 MHz is megy akkor, teljesitményben ott lehet mint a cerka...) és ramot meg tudsz is bele venni esetleg...

[Szerkesztve]

Aktív témák