Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz
Matyirazzi
üzenetére
~10k, talán.
-
rauschie
senior tag
előző hszemben említett lesz, megszámoltam, 8éritkeős.
-
rauschie
senior tag
ezis azért érdekel a téma mert mosttűntfel h a kisdugómat énse találom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"USB A tipusú dugó - 8 pólusú mini USB dugó" erre eléggé hasonlít:S
-
rauschie
senior tag
-
rauschie
senior tag
ezt gondoltam megosztom, többi tulaj is irhatna
eddig akárki meglátta a lejátszót kivétel nélkül ez volt az első 2 reakció:
1) ez mien telefon?
2) hogykell kinyitni?
namind1 gondoltam csak jelzem
-
rauschie
senior tag
-
rauschie
senior tag
válasz
Gyula bacsi
üzenetére
nem.
előbb utóbb elöregszik, csökken az üzemideje, és akkor valóban nemlehet vele mit kzdeni, DE:
újonnan megy~25 órát, ~10et mennifg 3 év múlva is ami még mindig szép teljesítmény.
ráadásul adnak rá 2év garanciát ami aztjelenti hogyha ezen belül nyírod ki az akksit kicserélik.
egyébként mien cuccok közt vacilálsz? ebben az árkategóriában a legtöbb dolognak már beépített az akksija, nem?
1050 mah az szép, lényegében zenehalgatással 20 óra alá nemigen lehet levinni az üzemidőt ami nálam annyit jelent h hetente 1szer ha töltöm -
rauschie
senior tag
na mivel unatkozom irok asszem egy minirewiewt, régi tulajoknak lehet vele vitatkozni, lehetséges felhasználóknak informálódni.
első látásra: meglepően masszív, nem recseg semmi, kellemesen nagy de pont nem túl. térfogatra nemis biztos h nagyobb mint egy ipod nano.
menü: gyönyörügyönyörüszép, animált minden, rövid tanulmányozás után logikus.
hangja: komolyabb cuccot még nem próbáltam füles szinten, érdemes lenne más lejátszókkal összehasonlitani de sztem nagyon jól szól. volt hogy olyan szólamokat hallottam meg számokban amikről korábban nemis nagyon tudtam. megfelelően erőteljes, full hangerőn kiviszi az agyad, basszus megvan, kézi eq-val mindenki magára szabhatja, nekem erre nemnagyon volt szükségem.
bluetooth: fülest nem próbáltam, gép látja szal müxik, bővebbet nemtudok.
line-int még nem próbáltam, feltehetően működik.
mikrofon: sztem nagyon érzékeny, olyan másfél méteres távolságból vettem fel vele egy beszélgetést zajos osztályteremben, elég jól elkülönül a háttérzajtól( akko néztem nagyot amikor egy csaj kunyerált némi aprót büféhez és a felvételen minden egyes érme csörrenését tisztán és külön hallottam
)
jöjjön a videó: 20 fps, semennyire sem szaggat, tökjó, konvertálás csak ami engem zavart, nekem kicsit hosszu de az én procimmal mit várjak(1200duron)
igazából bajban csak akkor vagyok ha negativumot kell mindani...
akksi nem cserélhető de 25 órát minimum eldöcög, mire feltankolod zenével fel is tölti amit lehallgattál róla aznap, nemhinném h a közeljövőben sikerülne lemeritenem. nekem kissé túl fényes a boritás, idegesit ha megismerek vmit az ujjlenyomatomról deez egyéni skill.
összegzés: nemhinném hogy sok enél jobb ár/értékű cucc rohangászna a piacon. -
rauschie
senior tag
miafaszt kezgyek én egy asp fájlal?
-
rauschie
senior tag
valaki 1kis hilfe?
a konverter program kéne, stormblue.co.kr en a downloadsnál van vmi transcoder, gondolom ezaz de a linkre kattintva vmi asd file jön le aztmeg a vindóz nem eszi.... -
rauschie
senior tag
na gyerekek ma megfosztottam oly kollégát a klubtagságitól, a9 user lettem
-
rauschie
senior tag
gyári fülese mennyire használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)