Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badb0y
addikt
Kicsit lemaradtam a játék megszerzése ügyileg, de merem állítani, hogy cod-on kivül semmilyen játékkal nem tudtam leülni játszani, de ez nagyon megfogott. Végigolvastam fórumot, ugyhogy biztos a syberia 2-őt is végig fogom vinni, mert ez tényleg egy nagyszerű játék. Egyszerű a kezelése, semmi ördöngősség nincs benne.
Tényleg hihetetlen jó. Rég játszottam ilyen jó játékkal.
Mi a helyzet ezel az online résszel? Lesz vele vmi vagy semmi? Gondolom magyarul esélytelen
-
smerby
csendes tag
Szasztok anyi kerdesem lenne csak hogy nalatok is a amikor elohivjatok a menut job klikel akor tizen- huzs masodperceket kell varni hogy megjelenyen de akor is elmosodva (szoval elege idegesito).Asus v9570 GE grafkom van 256 mb 128 bit csak anyi a baj vele hogy fx 5700 LE chipsztes (sajna).A tobi meg 512 mb ram MSI K7N2 Delta ILSR alaplap athlon XP 2000+ procko overklokova 1.88 GHz.Ha valaki tudna mondani tipet hogy me van ez elore is koszi

[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Van magyarítás hozzá!!! Innen letölthető ingyenesen:
Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
kapjon egy upot a játék, mert remek
a syberia jobb volt (összetettebb, több feladattal), de le sem tagadhatnák testvéri mivoltukat -
Gregorius
őstag
Ápdét.
Újra megy a Microids webszájt!
Itt a korábban említett előzmény: Bővebben: link
Jah, aki a játékban észrevette, hogy minden hardveren a ''Lombartech'' felirat díszeleg, az kukkantson be ide is: Bővebben: link (halk megjegyzés: vesd össze a lombartech.com és a microids.com IP-jét) -
Gregorius
őstag
Úgy tűnik, hogy tiszta vagy. Az egyetlen cucc, amit látok a Secdrv, de az a SecuROM-hoz tartozik és egyébként senkit sem bánt.
Ezeknek kellene ott lennie, ha van StarForce:
StarForce Protection Environment Driver v?
StarForce Protection Helper Driver v?
StarForce Protection Synchronization Driver v?
Bővebben: link
Mindenesetre egy registry végigkeresés nem árt maradványok után. Amikor nálam utoljára fel mert kúszni a SF, akkor először a virtuális meghajtóim döglöttek meg egymás után, aztán már nem működött a CD írás sem, végül a normál meghajtók is teljesen meghülyültek. Úgy oldottam meg, hogy a kapcsolódó hardvereket eltávolítottam az eszközkezelőben (a DaemonTools-t, az összes CD meghajtót, a az alaplapi vezérlőhöz tartozó Secondary IDE Channelt is) és újraindulás/újratelepítés után helyreállt a rend.
Esetleg meg lehet próbálni egy automatikus eltávolító cuccot, például ezt:
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
...izé...
nem találom, nem tudod, melyik az? -
-
Gregorius
őstag
Lehet az ok hardverhiba. Ha viszont csak a Microids cuccok érintenek, akkor elkezdhetsz gyanakodni a StarForce nevű másolásvédelmi szoftvernek álcázott kombinált backdoor és instabilitás-fokozó termék felé.
Manuális eltávolítás:
Csinálj egy teljes uninstallt (az összes Microids játékra meg bármi egyébre, ami StarForce-ot haszál), aztán vakard ki a StarForce drivereket az eszközkezelőből: View->Show hidden devices, a Non-Plug and Play drivers között van viszonylag alul. Jobbklikk->uninstall (utána gép újraindít).
Telepíted a cuccot, telepítés után, mielőtt egyáltalán elindítod magát a játékot (tehát a setup végén kikapcsolandó az azonnal el akarok kezdeni játszani), fejbevered a megfelelő fájlokat a megfelelő no-cd crack-kel.
Eddig nekem jól működött, azt leszámítva, hogy a beszéd nagyritkán félbeszakad, de az lehet attól is, hogy w2k3-on fut. -
szucsi
őstag
Nekem fagyogat.

Ritkábban mint a Syberia, amit egész egyszerűen nem tudok végigtolni, mert bizonyos pontokon szénné fagy újra és újra.
Szóval ezzel most a chapter 4-nél tartok, és eddig 3X faggyantott, resettel lehetett meggyógyítani, se kép, se hang.
Mi a franc miatt lehet ez vajon? kb. 30 játékot toltam végig a gépemen, hibátlanul, reccenésmentersen, a Microids-es játékok meg egyszerűen fagynak. Néztem már minden francot: memtest, meg prime, meg minden lótüdő. Semmi nem segít.
Egyébként a játék k*rva jó, egész más a hangulata, mint a Sybnek, aki komálja ezt a műfajt az szerezze be.
-
Gregorius
őstag
A Microidsnak van egy kanadai és egy francia részlege. A kanadait áprilisban megvette az Ubisoft (ez egy 50 emberes fejlesztőcsapatot érintett), a másik elvileg még mindig megvan, tehát a Microids él és virul.
A fórumukon olvastam valami olyasmit, hogy a webszerverek körül lesz majd valami kavarás, mert azokat a felvásárolt részlegben üzemeltetik, de látványosan nem tudott senki semmit mondani. -
delta9
senior tag
arról nem tudtok véletlenül, hogy miért nem érhető el sem a játék, sem a microids honlapja?
-
Gregorius
őstag
A www.stilllife-game.com-on volt, amikor még elérhető volt. Még a játék megjelenése előtt kirakták, ha jól emlékszem, utána is ott maradt.
Természetesen nem látványos 3D eksön, hanem kapsz egy desktop szerű képződményt (LibertyOS rémlik?) és olvasgatni kell jelentéseket, e-mailezni kontakt emberekkel, titkosítást visszafejteni, ilyesmi. Szóval lényegében az, ami a játékból teljesen kimaradt: Vic használja a számítógépét
-
Kaoru
senior tag
válasz
Gregorius
üzenetére
Oh full online? Te eltudtad érni? Már nem lehet gondolom?!
(a credits végén lévő videót ugye nem hagytad ki?) - nem hagytam ki
Lényegtelen, a fickó festményei vannak benne lapozható formában. Tulajdonképpen ugyanaz, amit a képtárban láthatsz, csak ezt magaddal viheted.
- achso ezt nem tudtam. -
Gregorius
őstag
Hm, de már latta ezt valaki boltokban, vagy egyéb ''biztonsági másolatokat elérhetővé tevő oldalakon'' ?
Nah, ez full online prelude. Tök ingyen van, úgyhogy nincs sok hülye, aki le akarja másolni. Elég hosszú, asszem 13 fejezet, jó sokat kell olvasgatni.
miután végigjátszottad a játékot vanmég 2 üres videoslot
Az 3 slot és per design néz ki így az a rész, egyszerűen a fölösleges 3 keretet nem vették le a képről. A játékban csak azok a videók vannak benne, amit normál körülmények között mindenképpen végignézel (a credits végén lévő videót ugye nem hagytad ki?).
És elvileg a listát megkapjuk, de ötletem sincs, h mikor hogyan?
Asszem az előzményhez hasonlóan van utózmány is, szintén online, de ez még nem láttam az oldalon.
egy könyvet is kihagytam: art of Mark Ackerman
Lényegtelen, a fickó festményei vannak benne lapozható formában. Tulajdonképpen ugyanaz, amit a képtárban láthatsz, csak ezt magaddal viheted. -
Kaoru
senior tag
Na egy kis fejlemény, megtudtam nézni a honlapot valmailyne szinten... Google cache rullez

Amennyit megtudtam, h Richardot Richard Valdeznek hívják és a játékhoz van 1 kiegészítő is: Still Life: prelude az első gyilkosságok környékén játszódik, itt ismerkedünk meg Richarddal és ismerjük meg az előzményeket, emailezünk és kapcsolatokat kell keresni a számítógéo segítségével, illetve naplóbejegyzéseket írunk az eseményekről.
Hm, de már latta ezt valaki boltokban, vagy egyéb ''biztonsági másolatokat elérhetővé tevő oldalakon''
?
Illetve utánna néztem más oldalakon is, s ott még azt mondják az esteleges gyilkos Todd lehetett, hiszen mindenhez volt hozzáférése (szvsz azaz öreg buzdurnyák már nem nagyon ficergett volna), mások szerint úgy mint Gus esetében itt is arról lehetett szó, h a gyilkos lefizette a rendőrfönököt, hogy ne hátráltassa a munkájában. Itt ebben az esetben is az lehetett, h lefizették Toddot, így ő hátráltatta Vicet (pl újlenyomatokkal kapcsolatban, meg mindig utánna eredet, felfüggesztette stb.).
Szerintem kell lennie a játéknak folytatása, vagy ilyesmi, ahol végülis Vic LA-be megy és kiderül az igazsság.
Más, 2 észrevétel még:
Elvileg miután végigjátszottad a játékot vanmég 2 üres videoslot, folynak a találgatások affelöl, h azok vajon mik lehetnek (egyesek szerint csak reklám videó).
És elvileg a listát megkapjuk, de ötletem sincs, h mikor hogyan? És azszem egy könyvet is kihagytam: art of Mark Ackerman, vagy valami ilyesmi.
Infók innen: gamespot forums
Stilllife-game.com googleos tárolt verziója. (nincs valakinek ötlete, h hogy lehetne leszedni a teljes tárolt verziót valahogy és offline olvasgatni? mert google csak 1-2 dolgot dob ki nekem topikokból) -
Kaoru
senior tag
hát jah jó lenne tudni, h vajon mi lesz velük, meg h mikor lesz újra üzemkész a weblapuk.
-
Gregorius
őstag
Szerintem is Richard, de nekem már a trailerből ez jött le
Nagy műértő csajozik a galeriben, közben valaki vérnek látszó tárggyal fest. Mindenesetre biztos vagyok a folytatásban.
A játéknak nagyon jó a hangulata, aki a Syberiát szerette, annak kötelező. A végigjátszás sztem elég triviális, végig ott volt az érzés, hogy elvarrtam egy szálat, dejó, most kilépek a szobából, valaki felhív és megmondja, hova kell mennem
. A mindenféle puzzle-k (különösen a süti) viszont nagyon elválnak a sztoritól és idegesítőek tudtak lenni.
Számomra ebből az jön, hogy egy szabad kőműves szervezet szektájáról van szó
Nézd meg a Post Mortem-et (Gus McPherson párizsi kalandja), az is nagyon hasonló (csak a stabilitás meg az irányítás egy nagy rakás ****)
A Microidsról nem tudtok valamit? Április végefelé megvette a francia/kanadai (valamelyik a kettő közül) részlegüket az Ubisoft, azóta (illetve nem sokkal később óta) halott a website, a fórum, meg minden (a többi official site sem megy). A kiadók (The Adventure Company, Dreamcatcher Interactive) meg még mindig ezekre hivatkoznak.
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
-
Kaoru
senior tag
Biztos hogy nem Mark Ackerman volt. Szóvolt ugye egy tanítványról, akit a festmény elemzéskor úgy írtak le, mint a festő reménységét. De még ő sme lehetett az, hisz 30as évek óta eltelt 70 év, nem pattogna már nagyon gyilkosként. Akkor Mia beszélt arról, h a red latternban különböző magasrangú emberek szoktak összegyűlni, viktoriáns korú maszkot hordanak, fekete köppenyben, s Ackerman maga is megemlítette az occultism nevű naplójában, hogy őt is kiválasztották, hasonló kinézetű emberek. Számomra ebből az jön, hogy egy szabad kőműves szervezet szektájáról van szó, s ismét kiválasztottak egy embert gyilkolásra, mint anno Ackermant.
Ha láttad az Üdvözleta pokolból (From Hell) c. filmet, akkor máris világosabbá válik az egész, s elég sok a párhuzam is (kurvákat ölnek, testrészeket, szerveket távolítanak el).
Ezek alapján szerintem Richard volt az
, ő szerezte be a festményeket és teljesen oda volt értük, neki kellett volna vigyáznia Miára, s mindig tudhatta, h mikor mit csinál a csaja. Illetve neki kellett volna összeállítania egy listát azokról, akiktől beszerezte a képet, de a listát soha nem kaptuk meg és Richardról sem lehetett hallani a Credits után a videóklipben. És mivel művészettel foglalkozik, könnyen lehetséges, hogy így köze lehet Ackermenékhez, illetve, akkor nem véletlenül, h a csajjal kavart. -
Kaoru
senior tag
Ok, mit gondoltok a ''végéről''? Ki lehetett a gyilkos? Illetve nektek sem jön be a honlap? Elvileg ott folytatódik a játék... kíváncsi vagyok hogy értették.
-
Gabi82
csendes tag
Sziasztok!
Magyarnyelvű Still Life végigjátszás a PC Life-on, képekkel, mindennel együtt.
Jó játékot!
-
Toness
őstag
A Syberia készítőinek új játéka. Egy ideje már megjelent, de nekem úgytűnik nem foglalkozott eddig még senki vele, legalábbis a fórumon.
Egy kis magyar nyelvű ízelítő: Bővebben: link
Nem akciódús játék, de aki ismeri a Syberiat az tudja hogy kb mire lehet számítani, a graf szebb lett és szerintem fantasztikus a hangulat. Most vittem végig és nagyon megfogott. Aki esetleg kipróbálná akkor mindkét linken van demo is belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

?