Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Üdv! Megint csak elakadtam!
A kereskedelem, és a szektorok ásvány- és energiaellátása fogott ki rajtam!
Először is a kereskedelmi útvonalak védelme, ha éppen nem megoldható csillagbázosokkal van az az opció, hogy járőrözés: Hát erre még egy egységemet sem tudtam rávenni!
Csak tegnap jöttem rá arra a számomra megoldatlan problémára, amikor nincs kereskedelmi kapcsolat; akkor csak ki kell jelölni az adott útvonalat és problem solved! Ok,de számít merre köti be az ember? Pl.: Két egymás mellett lévőt sorba kapcsolom vagy mindkettőt a fővároshoz? Vagy egy köztes állomáshoz?Szektorok: ásvány és energia ha beállítom hogy dobjanak a közösbe, akkor miért nem lehet kikapcsolni? Vagy az nem a hó/ ásványt illetve energiát mutatja? Ha bekapcsolom az automata bolygómenedzsmentet gondolom a közösből kezd el épitkezni, már ha hajlandó az automata bármi is csinálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Autóhifi
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Tőzsde és gazdaság
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Starlink
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest