- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- VR topik
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
anatron
aktív tag
Összességében nem rossz,de két dolog marhára idegesít:
- A war exhausation rendszer túl gyorsan véget vet a háborúknak.Még épp csak elkezdek lövöldözni meg bolygókat foglalni amikor már vége is mindennek.
- Ezeket a nyúltápon felnőtt admirálisokat úgy seggbe tudnám rúgni.A csata kellős közepén lelép az admirálisom és ott maradok parancsnok nélkül!Ez meg mi ez? Antonius újragondolva?!?!
A többi újítás szerintem nem rossz.Bár nem nagyon értem mi értelme van pl a bolygó pajzsnak ,ha úgy is kilövik a katonáimat fentről,illetve az alap defensive army sem elég semmire ha megjön az ellen.
A szuper fegyverek érdekesek,de túl sok hasznuk nincsen, az invázós sereg gyorsabban dolgozik.
A gépekkel viszont rendesen kilett cseszve.Alapból 100 ásvány egy robot ami nem kis hátrány az elején ,de most már az outpostokra is költeni kell.
Viszont hosszú távon elég jók a gép birodalmak.Nem rég kipróbáltam azt ,hogy ellopom egy másik birodalom syntheticjét és láss csodát engedte modolni.Egyből le is cseréltem a standard robotjaimat az új T-2000-es modellre.(+30% mindenre és imádják a machine bolygókat is !!!)

Új hozzászólás Aktív témák
- Adóbevallás
- EAFC 26
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest