Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Hobby elektronika
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Inkább pár olyan lehetne, amit mondjuk egy topiknyitónak el tudnék képzelni, hogy fegyvereknél mi mire jó, milyen szetteket javasoltok, fejlődésre vagy gyors terjeszkedés vagy gyors fejlődés. Vagy mi mire van hatással.
Én is eddig tök buta módon azt hittem, hogy ha minél több a food egy bolygón, annál gyorsabban nő a népesség. A számokat nézve nagyon nem. A lényeg, hogy ne nulla vagy minuszos legyen az érték és nőni fog a populáció. Rengeteg infó gyűlt már itt össze. De tényleg nehéz egy általános javaslatot írni, mert akkor az a játékot is minősítené. Ez pedig pont nem egy szimpla stratégia. Én a fegyverekkel szívtam. Még az elején csak torpedóra mentem, de aztán csodálkoztam, hogy volt, akit nem is sebzett. Akkor megismerkedtem a Point-defense jóságával. Bár így veszítek DPS-t, de nyerek védelmet. Vagy ilyen a gazdasági kérdés. Nem kell minden bányát felhúzni. Én az elején a mineral és energy bányákra mentem. Mineral építéshez, energy pedig az üzemeltetési költségekhez. Mert a bányák, outpost-ok pénzigényesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MCDODO T03 fejhallgató
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest