Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te játszol vele amúgy?
Én elkezdtem, de eddig elég meh... látszik, hogy ilyen mini csapat készíti, az is nulla költségvetésből. Se a grafika, se a motor nem tökéletes. Sok a fagyás is. Nem beszélve arról, hogy a játékmenetben is van sok átgondolatlanság.
Ennek ellenére persze lehet belőle valami. Csak pl az is bosszantó, hogy egy csomót kell prüngyögni gagyi fegyverekkel, mire valami értelmessel mehet az ember, amit szeretne. Pl engineerrel pakolászni, az nekem még egy hét lesz kb, mire összevakarok annyi unlock pontot. Főleg, hogy a midair disc killekhez már öreg vagyok

-
wjbhbdux
veterán
kijött a hasonló játékmenettel rendelkező Midair [link]
-
-
Dilikutya
félisten
Csak megkérdem: miféle műfajt alkotott meg?
-
193.202.85.138 - [SG.HU] Tribes1 Server [HUN]
eliterenegades mod - pass: t1hu
-
Gondoltam elevenítsük fel egy kicsit ezt a gamet, ami 1998-ban az egész műfajt megalkotta, amire azóta megannyi játék készült

Anno tudom, hogy MO-ról is rengetegen toltuk ezt, de manapság már elég nehéz összeszedni elég embert egy játékhoz. Nomeg csak külföldi szerverek vannak, amiken nem túl jó a ping. Azok viszont dögivel, és tele. 8 év után is! Egyszerűen bármikor újra belépek a játékba, és valamelyik szerverre, órákon át elvagyok vele, mert annyira kreatív a játékmenet
Szal pont ebből az apropóból tervezem egy magyar Tribes1 szerver indítását. Ezúton mérném fel tehát az igényeket, hogy ki az aki a régi szép idők emlékére, vagy pusztán érdeklődésből jönne, és játszana?
Egy windowsos szerveren futna, ráadásul egy mai gépen a ded server ''akár'' 128 playert is elbírhatna
A Tribes1 egyébként időközben ingyenessé vált, és több helyről is [URL=http://www.fileplanet.com/140246/140000/fileinfo/Starsiege:-Tribes-Full-Game]letölthető[/URL] szabadon.
A játék futtatásához egy teljesen alap gép is elég, nagyjából egy szinten van a CS 1.6-tal. (de csak grafikailag)
[URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Starsiege:_Tribes]Itt egy wikipedia hozzá, ahol el lehet olvasni miről is van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Harcművészet topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% i9-14900HX 16/1TB FHD 240Hz RTX 4060 8GB QHD
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Pixel 7 eladva
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest