Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
néhány info hátha érdekel valakit, de tervezek írni egy részletes tesztet is.
Az egész pakk nagyon minőségi, a tányér és a tartozékok is kiváló összeszereléssel bírnak (made in USA), nagyon jó anyagokból. A router különösen masszív, teljesen más mint a fröccsöntött műanyag tömegrouterek az otthonokban. A gyári kábel nagyon hosszú, kb. 23 méter de akinek nem elég, az vehet potom 50 ezerért kétszer ilyen hosszút is hozzá
- a router képességei nagyon korlátozottak, mondhatni full fapad, egyes funkciók csak az iOS vagy androidos appból érhetőek el de az UI/UX nagyon jó, mind az iOS app, mind a webes felület esetében.
Nem tudom, hogy csak bug volt e vagy szándékosan ilyen, de én teljesen telós app nélkül akartam beállítani a webes felületről, látszólag sikerült is, de internet nem volt egészen addig, amíg be nem jelentkeztem az iOS appról. Én azt gyanítom, hogy az aktiválja rajta a szolgáltatást valamiért, ha a webes felületen végzed el az első beállítást, az nem
- azonban szerencsére van "bridge" mód, itt "bypass wifi router" a neve, tehát a saját routerünket használhatjuk routerként a gyári Starlink router helyett. A bridge mód a v2-es Dishy-vel csak a 16400ft-os ethernet adapter megvásárlásával lehetséges (van is figyelmeztetés rá), ugyanis alapból nincs rajta ethernet interfész, csak wifi, azt pedig természetesen deaktiválja bridge módban. A v1-es tányérhoz adott routeren még volt ethernet interfész, így ott nem kell megvenni a tartozékot a bridge módhoz
- a tányér folyamatosan állítja magát motorosan az ideális vételért. Tud fordulni a saját tengelye körül, illetve tudja dönteni is magát. A motor hangja nagyon halk
- az eszköz folyamatosan készít az elmúlt 12 óra alapján egy interaktív 3D térképet a környezetről, ahol pirossal jelzi a zavaró tényezőket
- a router felületén elérhető a hóleolvasztás. Ez lehet manuális, vagy teljesen automatikus is amikor havat érzékel. Ultra menő. Harmadik opcióként kérhető, hogy folyamatosan tartsa melegen a tányért, magasabb energiafelhasználás mellett természetesen
- berakható szállítási módba a tányér a router felületéről. Ez azt takarja, hogy olyan pozícióba állítja magát, amiben könnyű elrakni a Starlink táskába (ami a külön megvásárolható póznás rögzítéshez való adapterhez jár)
- egyéb funkciók: beépített speedtest, részletes statisztika az elmúlt 12 órából a szolgáltatásról (zavar, szolgáltatáskiesés, stb). Amennyire fapados a router többi része, annyira korrekt ez a része
- hétköznapi használat során pontosan azt az élményt nyújtja mintha lenne egy kb 200-300 megabites otthoni vezetékes interneted, teljesen stabil, "csak működik"
Néhány screenshot:
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Linux haladóknak
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kalandor: Habemus papam
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest