Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
válasz
Redneck
üzenetére
Beállításokban a nehézségi szinteknél tudod növelni az árusoknál lévő pénzmennyiséget. Volii/Volii Alpha/Neon Core-ban van egy rakáson több vendor, ha kimerültek vársz a padon 24/48(?) órát és újra tele az erszényük. Bár nekem most van 1,1m credits (majdnem €$-t írtam, de az egy másik játék
) és nincs nagyon mire költenem.
A Rev8 tényleg hihetetlen egy valami.Még a munkapadoknál érdemes elidőzni, a fegyvereket elég szépen fel lehet modolni. De ehhez elég sok idő kell, meg másik munkapadon fejlesztés, perkek, alapanyagok, loot, mászkálás, bevásárlás bányászati árusoknál... Szóval kicsit macerás, de szépen ki lehet pattintani mindent is.
-
SaGa59
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
A hajóépítés sok kihívást tartalmaz, nem lehet bármit bármivel és bárhová összeépíteni. A nagy hajók erősek, de lassúak és baromi nagy hajtómű kell nekik. Nehéz megtalálni a számodra optimális konfigot. Az egyik „véletlenül” felveheté küldetés során megszerezhető hajó az egyik legjobb a játékban, csak a hajó múltja miatt egy bizonyos frakciónál rosszabb lesz a reputációd tőle.
Az ismétlődésekből sok van, nagyjából úgy 15-20 féle épületcsoport lehet a játékban, amikben vagy harcolni kell, vagy találni valamit és ezek ismétlődnek bolygóról bolygóra, olyan részletességgel, hogy ha egyet bejártál, az összes többi hasonlóban ugyanott lesznek a felszedhető tárgyak. Az ellenfelek viszont változnak. Egy ilyennél kipróbáltam, hogy mielőtt odamentem volna az egyikhez, mentettem, bementem, megvívtam a csatát a bent tanyázókkal majd újratöltöttem, odamentem és egész más ellenfelek voltak, vagy más „szövetségesek”, akiktől akár feladatot is fel lehetett venni. Úgy tíz ismétlésben egyszer sem kaptam ugyanolyan populációt, mint korábban.
A Bethesda többi sandbox játékához hasonlóan, a fő sztori egész gyorsan kijátszható (egy nekifutással eljutsz odáig, hogy megtudd, mi is ez az egész és dönthetsz úgy, hogy „kijátszottad” de több NG+ kell hozzá, hogy teljesen végig vidd, ha jól emlékszem, 11, viszont ezek túl sokat nem adnak a sztorihoz), de rengeteg nagyon érdekes mellékküldetés felszedhető az elejtett, kihallgatott beszélgetésekből, az egyes companionok saját küldetései és az egyes frakciók küldetéssorozatai is tudnak nagyon izgalmasak lenni. Ezek a mellékküldetések NG+-onként talán vissza is köszönhetnek, de ebben nem vagyok biztos, én csak belekezdtem egy NG+-ba anno, aztán félretettem, hogy kivárom a DLC-ket.
A bázisépítés ugyan kihagyható, de ha hajót is akarsz építeni, érdemes legalább egy nagy bázist felhúzni és annak a dokkolójában építgetni a hajót. A bázisokat el kell látni védelmieszközökkel, mert betámadhatja a helyi élővilág. És ha egy telepített gépágyú levadász egy támadó lényt, az xp-t megkapod érte, mintha te lőtted volna ki. A bázis helyének kiválasztásával is el lehet tölteni egy csomó időt, mert érdemes olyan helyet találni, ahol minél több alapanyag bányászható, gyűjthető. Van egy video a youtoube-on, amiben valaki megmutatja, hol van az egész galaxisban az egyetlen hely, ahol egyszerre öt féle anyagot lehet bányászni. Még a video segítségével is nehéz megtalálni, mert az egyes bolygó felületek leszállásról leszállásra változhatnak, amíg nem fedezted fel az adott területet. A bányászható alapanyagok elhelyezkedése nem, de a terep igen, ahol korábban hegy volt, lehet, hogy legközelebb síkvidék lesz vagy hőforrások… Miután feltérképezted, már nem változik.
Ja igen: sokan azért szenvednek a fő sztori vonalán, mert nem használják a scannert a „templomok” megkeresésére. Azt mindenképp tanuld meg használni, sokat segít. Plusz infó: a hajó raktere is korlátozott kapacitású, ha teleraktad zsákmánnyal, nem tudsz több cuccot eltárolni. De amit széthajigáltál a hajó fedélzetén, azt nem számolja bele a súlyba. Azt, ami a hajó alapfelszerelése a dekor tárgyakból (tányér az asztalon, váza, lámpa, ilyesmik) viszont igen, így amikor eladsz egy kereskedőnél és a hajó rakterét választod mint forrást, akkor azokat is el tudod passzolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és nincs nagyon mire költenem.