Új hozzászólás Aktív témák
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Drenadar #5725 üzenetére
Ez oké, de kell legyen kalózkodásra optimalizált, egyetlen játékos által is kézben tartható, carrack méretű hajó véleményem szerint, ami lehetne a kalózkodás fregatthajója úgymond. Erre momentán más hajó nem alkalmas, mint a carrack. Ha kellően gyors lesz. Mert akkor megpakoljuk személyzeti modullal, meg valami EMP bénító cuccal, aztán az ilyen mindenféle hullok és connie-k rémálma lesz ez a hajó. Persze készül már a Nathant tűzbe hozó katonai verzió, én is nagyon nagyon kíváncsi vagyok.
Menthirist, egy szimpla papír alapú térkép sosem árt ha van. Valahogy biztonságot ad nekem, ha nagyvárosba járok. Nem függök telefontól sem, semmitől.
Ja, és majd elfelejtettem: Nathan, köszi szépen az újabb fordítást! Pihikézzél nagyokat, az is tökéletes szerintem ha csak egy heti összefoglalót raksz össze az újdonságokat kiemelve. Nekem nehogy meghaljál fordítás közben! Még kész sincs a játék, szükségünk van rád!
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest