Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Drenadar #432 üzenetére
2003-ban alapították a céget. Főhadiszállása Taiwan-ban, gyárai Kínában vannak.
(#433) Yllgrim: Ez sem igaz, mert sok venti nem szereti, ha leszabályozzák. Van amelyikbe a motor, van amelyikbe a csapágy kezd el morogni, ha nincs meg a kelló fordulat és ezek függhetnek az elhelyezkedéstől is.
-
vaakuum
addikt
válasz
Drenadar #370 üzenetére
Félreértések elkerülése végett én sem igp-ben gondolkodok a jelen körülmények között, csak 290x-et már nem akarok venni a mostani áron, a 980 meg rohadt drága.
Várom, hogy mi lesz az újabb amd kártyák hatása...addig meg igp, mert nincs más játék, ami miatt vga-ra lenne szükségem. Illetve lehetne FC3-at játszani (a gyerek emlegeti) de nem vészes a kihagyás.
CSupán annyi van, hogy amikor látom a fórumon, hogy valami nagyobb patch volt, elindítom a játékot, és miután letöltötte a dolgait, mindig teszek egy próbát, hogy igp-vel lehet-e repülni. De nem lehet. -
Yllgrim
őstag
válasz
Drenadar #179 üzenetére
Retin nem tetszik a dudor a fejen, mint egy tumor, az nagyon el lett cseszve, csunya, raadasul ha nem behuzhato akkor amikor belepsz a legkorbe vele repul le a fenebe az elso ket VTOL hajtomuvel egyutt, nincs az az anyag ami ott tartsa...
Belulrol majd ma este megnezem, a videok alapjan nekem hianyoznak azok a funkciok amik fun-ok, csupasz katonai cucc lett belole, tankold fel, ellenorizd hogy minden oke, juss el a celpontig, semmisitsd meg es gyere haza... Nagyon steril. Szep belulrol a videok alapjan, jol kidolgozott, ennek a funkcionak megfelel de semmi tobb.
Nekem pl azok a hidak jobban tetszenek, ahol elferunk paran, ott van az elektronika, radar rendszer, energia rendszer, kulon konzolok, van egy kicsit tobb hely, van egy asztal zsugazni, olyan Millenium Falconos vagy Serenity-s, nem pedig olyan funkcionalitas es semmi mas. Ezert tetszik peldaul a Connie meg a Carrack, ott jol nez ki a hid is, a hajo is, multifunkcionalis, nem viszel magaddal torpedokat, de viszel rovert, kis hajot, dronokat, azon erzed hogy ugy tobb mindenre jo, multifunkcionalis. Es igen (es-el nem kezdunk mondatot de en most igen
) szeretem a villogo szines kutyket amik meg funkcioval is rendelkeznek
Az nem baj ha nem megyunk ketten ket Retivel, Tominak is van, en meg tudok hozni mast, csak kell ra legenyseg, az lenyege az egesznek
Ha lehet nem NPC-k
A penzt mar beleraktam es gift-elni sem tudom oket, uh ebbol mar valamit kell venni a shop-bol
Ha most kezdenem, lehet Aurora-val megelegednek
Borderlands 2-hoz megveszem a par hianyzo DLC-t es tollhatjuk. Nekem jok a sima alap karik is, meg el sem kezdtem jatszani vele
-
mrfire
őstag
válasz
Drenadar #181 üzenetére
Pontosan.
Aurorával kezdeni hozzáad a karakter történetéhez. Aki nagyobb hajóval kezd amúgy sem kap igazi előnyt, pár hét alatt le lehet dolgozni, de azok elesnek a játékélménytől, amit az jelent, hogy 0-ról építkezzenek. Ha nem járt volna gyűjtői doboz a connie mellé, biztos nem vettem volna meg, illetve az AC miatt szerettem volna egy Hornetet, sz'al Freelancer lett volna esetleg, de most, hogy jön a REC rendszer már ez sem szempont. Az AMD kuponok miatt vettem még két hajót, mert jó ajánlatnak tartottam, de sz'tem én sem fogok többet költeni, és a Vanguardról is leteszek. Inkább keresek egy Borderlandsos Loot Chest gyűjtői dobozt az eBayen.
-
vaakuum
addikt
válasz
Drenadar #179 üzenetére
Nekem is csak Aurora van, és bár nagyon nyomasztó volt olvasni, hogy éppen ki milyen szuperebb hajót szerzett, azért egy kicsit vigasztal, amikor nem kell aggódni azon, hogy amibe sok-sok pénzt öltem, az nem olyan lesz végül, mint ahogy a -2-ik verzióban a számok mutatták.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Elégedjünk meg annyival, hogy lesz. Gépfejlesztés szempontjából ez már így is tökéletesen jó hír, nekünk meg van 1000+1 más SC-es dolog, amivel foglalkozhatunk, nem feltétlen kell pont ebbe elmélyülni, mikor nyakunkon az FPS modul meg a Retaliator meg péntektől free flight everything.
-
-
mrfire
őstag
Tényleg nem vagyunk ugyanolyanok. A 300i szerintem elég ronda lett.
Nekem az ipari gépek nagyon bejönnek. Úgy néznek ki ahogy kell, és nem csak egy áramvonalas fényesre polírozott gép nézhet ki jól. Persze nem azt mondom, hogy villogni lehet egy Reclaimerrel vagy Orionnal (mármint az árán kívül), de tervezési szempontból a szerepükbe nagyon eltalálták a külsejüket, ezért tetszenek.
Nem is tudom külsőre van-e igazi kedvencem. Nálam is sokkal inkább a hajó képességei a meghatározók és azok miatt fogom becsülni. Régen tetszett az Avenger külsőre, de ahogy lassan rájöttem, hogy elég gyenge hajó lett belőle, már megkopott bennem a régi szépségének a képe.
-
Yllgrim
őstag
Szepsegverseny egy urhajonal annyira nem relevans nekem, most az a lenyeg hogy birja az uteseket, sokoldalu legyen, a kis csapat jol erezze magat rajta. Egy Constellation nagyon bejonne, kis vadasz, rover... Endeavour-ra meglatok mi megy ra, mert egy cutlass mar elfer rajta, Az eleg hatekonyan erositheti a vedelmet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest