Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Vállalati célra kell megcsinállnom.
És a kérdés tulajdonképpen az hogy rendesen müxik e igy az sql szerver hogy maga az alkalmazás nem az sql szerveren fut? -
X-COM
nagyúr
1. nemtom mennyi az a bizonyos oldal, de akár el is routolhatod őket a localhostba
2. szerintem ok -
sziszegő
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem van: 1: Mondjatok egy olyan INGYENES progit amivel le tudom korlátozni az internet hozzáférést bizonyos oldalakra úgy hogy ha egy gépen keresztül van megosztva a hállón.
2: Adott 2 db Compaq szerver a feladatuk: Mail, File, Print, és egy válalatirányító szoftver SQL-adatbázisának a kiszolgálása. Ezt úgy oldanám meg hogy a két szerver 1 gb/s -es közvetlen hálózaton lenne összekötve és az egyik csak az sql-t látná el a többit pedig a másik de a szoftver aminek kell az sql az a másikon menne. Én ezt a megoldást gondoltam ki hogy a hálózat se legyen leterhelve illetve adatbiztonság és stabilitás miatt.
Kérdésem van e valakinek tapasztalata ilyen megoldással.
UI: A szervereken win 2003 fenterprise edition fut-na. Az eggyik egy ML310 a másik meg ML370 és lehet hogy lesz egy harmadik is egyébb feladatokra.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest