- Milyen monitort vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pilács
senior tag
Sziasztok, elakadtam. Segítséget kérek:
Van egy weboldal, ahonnan le kell szednem egy .csv fájlt, majd annak tartalmát szerektálva betölteni egy táblába. (MS SQL alól)
PowerShell utasítással leszedem a fájlt SQL alól (EXEC xp_cmdshell 'powershell .....'), majd létrehozok ideiglenes táblát, abba BULK INSERT, majd ebből kiválogatva beszúrom egy táblába, amit előtte kiürítek.
De az a baj, hogy van amikor nem jön le a fájl, és a procedúra kiüríti a végső táblát, és nem tölt be semmit. Azt kellene megoldanom, hogy ha nem elérhető a fájl, akkor próbálkozzon mondjuk 3x letölteni, majd ha ez után is sikertelen a letöltés, akkor álljon meg a művelet, minden adat marad a végső táblában. JOB-ot csináltam belőle, óránként kellene frissíteni. Ez megy is, ha a fájl letölthető, de van hogy 1-2 óráig üres a tábla. Hogyan tudom kezelni SQL alól a letöltési hibát, valamint megoldani, hogy 3x próbálozzon újra, és ha sikertelen, akkor majd a következő JOB periódusidőben újra megpróbálja?
Köszönöm!
-
Pilács
senior tag
Sziasztok, segítség kellene:
Weboldal PostgreSQL adatbázisában van két tábla, public.kepgaleriahu és public.galeria_2013hu. Struktúra ugyan az, tehát ugyan azok a mezők(oszlopok) vannak felvéve. A kepgaleriahu tartalmát kellene átmásolnom a galeria_2013hu - ba, egy az egyben. Hogyan tudom megtenni? Admin felülethez hozzáférek, phpPgAdmin-ban tudok parancsokat futtatni. Lekérdezéseket már korábban csináltam a SELECT paranccsal, de ennyi

Még egy dolog esetleg jó lenne ha nem nehéz:
Ez a struktúra:
cikkszam,sorszam,tsor,toszlop,vezerlo,ujsor,tipus,adatA cikkszám nem egytől fut, és van a sorban kihagyás, pl: 550 után az 568 jön, nem tudom miért, talán töröltek belőle, az új helyén lehet a cikkszámot 1től futtatni?
Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Jövedelem
- Filmgyűjtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Tudományos Pandémia Klub
- Spórolós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest