Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pilács
senior tag
Sziasztok, elakadtam. Segítséget kérek:
Van egy weboldal, ahonnan le kell szednem egy .csv fájlt, majd annak tartalmát szerektálva betölteni egy táblába. (MS SQL alól)
PowerShell utasítással leszedem a fájlt SQL alól (EXEC xp_cmdshell 'powershell .....'), majd létrehozok ideiglenes táblát, abba BULK INSERT, majd ebből kiválogatva beszúrom egy táblába, amit előtte kiürítek.
De az a baj, hogy van amikor nem jön le a fájl, és a procedúra kiüríti a végső táblát, és nem tölt be semmit. Azt kellene megoldanom, hogy ha nem elérhető a fájl, akkor próbálkozzon mondjuk 3x letölteni, majd ha ez után is sikertelen a letöltés, akkor álljon meg a művelet, minden adat marad a végső táblában. JOB-ot csináltam belőle, óránként kellene frissíteni. Ez megy is, ha a fájl letölthető, de van hogy 1-2 óráig üres a tábla. Hogyan tudom kezelni SQL alól a letöltési hibát, valamint megoldani, hogy 3x próbálozzon újra, és ha sikertelen, akkor majd a következő JOB periódusidőben újra megpróbálja?
Köszönöm!
-
Pilács
senior tag
Sziasztok, segítség kellene:
Weboldal PostgreSQL adatbázisában van két tábla, public.kepgaleriahu és public.galeria_2013hu. Struktúra ugyan az, tehát ugyan azok a mezők(oszlopok) vannak felvéve. A kepgaleriahu tartalmát kellene átmásolnom a galeria_2013hu - ba, egy az egyben. Hogyan tudom megtenni? Admin felülethez hozzáférek, phpPgAdmin-ban tudok parancsokat futtatni. Lekérdezéseket már korábban csináltam a SELECT paranccsal, de ennyi

Még egy dolog esetleg jó lenne ha nem nehéz:
Ez a struktúra:
cikkszam,sorszam,tsor,toszlop,vezerlo,ujsor,tipus,adatA cikkszám nem egytől fut, és van a sorban kihagyás, pl: 550 után az 568 jön, nem tudom miért, talán töröltek belőle, az új helyén lehet a cikkszámot 1től futtatni?
Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest