Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
és persze martonx-nek is: Értem. Igyekszem holnapra összerakni egy adag kicsit pontosabb információt. És persze köszönöm az eddigi segítő szándékot.

-
Agyasima
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Nem a joinolásra vagyok kíváncsi, sem egy kezdő SQL könyvre. Legalábbis most nem.
Arra vagyok kíváncsi, hogy amit én szeretnék megcsinálni - remélem érthetően írtam le, hogy az micsoda - megoldható-e 1 db SQL queryvel. (mySQL-ról van szó, és az ideális pedig az lenne, ha egy TOAD for MySQL lekéréssel el tudnám érni az eredményt.) És ha megoldható, akkor kb. hogyan.
-
Agyasima
őstag
Meglehetős kezdőként lenne kérdése, hogy az alábbi feladat megoldható-e valahogy SQL-ben:
Van egy "project" tábla, nevéből adódóan nagyobb feladatok összefogó táblája. Ehhez (ez alá) tartozik egy "feladatok" tábla és egy "találkozók" tábla. Egy projecthez jellemzően több feladat és találkozó tartozik.
Megjeleníthető-e egy SQL lekéréssel az egy projecthez tartozó feladatok és találkozók listája? Van erre vmi megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgy értem, ahogy írtam. Egy projecthez tartozó több rekord megjelenítése, különböző táblákból. Merre kezdjek el turkálni?