Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alcor Snugbook kibeszélő
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
meg az is lehet, hogy nem gurunak keszulok, csak 'kenyszerbol' kell ezt alkalmaznom es azert teszem fel a kerdest igy, mert se nem ertek hozza, se nem erdekel igazan a dolog. viszont meg 'kell' oldanom a dolgot, es gondoltam itt kapok segitseget. gurukam.
egy Human Resource Information System project kidolgozasanak a reszekent szukseges lesz legalabb elmeleti szinten egy adatbazist mellekelnem, es ennek a megtervezesehez kellene a segitseg.
a projec alapja a HR es csak reszben koncentral az adatbazisra.part time munkavallalok es munkaltatokat kell osszehoznom a leg-eredmenyesebb, hatasosabb modon. kicsit nehez megfogalmaznom, elnezest, mivel eredetileg angolul keszul az egesz es magyarul meg sosem tanultam hasonlot.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest