Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis21
kezdő
válasz
sztanozs
üzenetére
Óh, köszönöm, én az eset táblával próbálkoztam, mert annak van minden táblával kapcsolata, de az "a kapcsolat másik végén" van.

Egyenlőre csak azt akarom valahogy tesztelni, hogy ez az elrendezés működik-e, és igen, akkor miért nem, ezért akarok pár adatot bevinni.
Ha működik, akkor akarok nekiállni a beviteli űrlapot megcsinálni, ahhoz már most segítséget kérek, eddigi tudásom alapján azt sejtem, hogy a feladat-okat csak lekérdezéssel lehet majd bevinni, amire eddig semmilyen példát se találtam. Igazából nem is nagyon értem, mert úgy látom, hogy a táblába beviszek egy rekordot, majd a feladat "virtuális tábla" révén ugyan abba a táblába viszek fel újabb rekordokat, amik egyenlőre üres sorok lesznek, hoszen csak később realizálódnak.
Ennek emésztéséhez kérnék segítséget, mit olvassak el, hogy ezt a megoldást megértsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Spórolós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gran Turismo
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi