Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
Köszönöm a választ, de a példánál maradva nincs központi raktár és sajnos a kereskedők az üzletben olyanok amilyen. Nem lehet rájuk bízni ezt a kérdést.
Esetleg két ideiglenes tábla, az egyikbe írom a kiegyenlítést a másikba csökkentem ennyivel az értéket, majd a második alapján új ciklus. Ez a ciklus addig fut, míg van hova tenni?
-
tm5
tag
Én is valami hasonlóra jutottam, mint nyunyu, hogy ehhez minimum egy tárolt eljárás szükséges, ezt 1 sql paranccsal nagyon nem lenne egyszerű megoldani.
Valami olyasmit csinálnék, hogy generálnék 2 listát (plusz(i): pozitívok csökkenő sorrendben, minusz(j): negatívok növekvő sorrendben) és mennék végig a minusz listán úgy, hogy a plusz-os lista aktuális elemével megpróbálnám kiegyenlíteni a negatív értéket. ha nem tudom, akkor nézem a következőt a minuszból. Addig megy a ciklus, amíg a végére nem érsz valamelyik listának. + eköré még kellene még egy loop ami az elején újraszámolja a plusz, minusz listákat és addig megy amíg vannak update-ek. Valami ilyesmi lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest