Hirdetés
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TLC CSOT
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Sziasztok! Nem tudom pontosan, hogy a problémám hova köthető, van köze a PHP-hoz, PHPMyAdminhoz, MySQL-hez és PHP-Nuke-hoz is. Szóval a PHP-Nuke portálon lévő szövegek egy részénél (úgy vettem észre, hogy azoknál, amiket én hoztam létre, pl hírek, hozzászólások, rovatcímek), nem tudja megjeleníteni az ékezetes karaktereket, sőt, az ékezetes karakter után következő szövegrész sem jelenik meg, pl: Kérdések helyett egy K látszik csak. Nem tudom mitől lehet, hiszen van, ahol megjeleníti az ékezeteket, a MySQL és a PHPMyAdmin és ékezetesre van állítva. Viszont van egy hibaüzenet PHPMyAdminnál, hogy a PHP extensions-ok közül az mbstring.dll nem található: ''The mbstring PHP extension was not found and you seem to be using multibyte charset. Without mbstring extension phpMyAdmin is unable to split strings correctly and it may result in unexpected results.'' Ez lehet az oka? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Kék Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Eladó Auna LDT 13-C024 duplamonitortartó állvány.
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Air 13" / M3 / 16GB RAM / 512GB SSD / Midnight / Garancia
- Eladó APC Back-UPS 1400VA 230V AVR IEC Sockets BX1400UI
- Nvidia Quadro P2000 5GB
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest