- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Májusi hardverszeánsz
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #2504 üzenetére
Valahogy nehéz elhinni, hogy csak gyorsmegoldásként van így, mert a prepared statement használata nem jelent érdemben plusz időt ahhoz képest, hogy konkatenálod a query-t, és azzal szenvedsz, ha már legalább egyszer használtál prepared statementeket. Tényleg nem csak szopatásból találják ki ezeket, hanem a fejlesztő megsegítésére. Hidd el, miután úgy használod, sokkal minőségibbnek és átláthatóbbnak fogod látni a saját kódodat is. Jótanácsként mondom, nem csak hogy cseszegesselek, még ha úgy is tűnik...
"Igen notepad++-t használok, mert nekem ez a kézre eső megoldás, több képernyős módban egyszerre 4 felületet látok egyszerre, másra nincs szükségem.
"
Egyáltalán nem értem az összefüggést. Miért, egy normális IDE használatával nem tudnád mindezt megoldani?
Pont most írtam a másik topicban, hogy nem nagyon értem, akár egy kis projektnél is mire jó, hogy nehézkesebbé tesszük a dolgunkat azzal, hogy minimális fejlesztőkörnyezeti támogatást sem kapunk kódolás közben. Ujjbegy-és csuklóedzés, vagy mi?"Az aposztrófok zavartak be, mert utána nem jelentkezett a jelenség.
"
Ennek nem sok értelme van így, mivel azt mondtad, hogy egyszer sikeresen feltöltésre kerül az adat, máskor meg kinullázódik. Ha épp sikeres volt a feltöltés, és akkor is idézőjelben volt, akkor az miért volt sikeres?Szóval valami más lesz ott a probléma, és később is előjöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest