Hirdetés
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tanulgatáshoz nem baj, ha nem kapsz folytonos segítséget, ahhoz még jó lehet a Notepad++ is. Habár olyankor még akár egy WYSIWYG-szerkesztő és kódnézet párhuzamos használata is segíthet, hogy lásd, mi történik a háttérben, amikor a felületre kerül mondjuk egy gomb, annak mi a markupja. A későbbiek során, amikor az ember már halad, akkor viszont nem értem, minek szopatnia magát az embernek Notepad++-szal, miért is olyan nehéz elindítani a picit lassabban induló és valóban erőforrás-igényesebb fejlesztőkörnyezetet. (E két szempont manapság azért kevéssé kéne, hogy visszatartó erő legyen.) Egyszerűbb oldalnál is lehet persze felesleges dolgokkal sok-sok plusz percet/órát eltölteni, ha valakinek ez örömet okoz.
Én NetBeans-t használok (igen jó, hogy használható C++-ozásra (a C++ plugin telepítése után amúgy shell scripteket és batch-fájlokat is szintaktika-kiemel), Javázásra is a szokásos webfejlesztős nyelveken (PHP, JavaScript, HTML(5), CSS(3), ...) kívül, na meg nem mindegy, hogy ingyenes), van, aki az Eclipse-re esküszik, más a PHP Stormot használja, van, aki a phpDesignert, van, aki Visual Studiót (pl. ASP.NET MVC-hez (amúgy VS-hez is van PHP-kiegészítő)), van, aki a Sublime Textet, és így tovább, lehetne még sorolni, nyilván függ a felhasznált nyelvektől is.
Szerk.:
=======================
(#11885) Jim-Y
Ja, a WebStorm is JetBrains-termék, akárcsak a PhpStorm, sok jót hallottam már róla, én mondjuk maradok a NetBeans-nél.=======================
(#11883) fordfairlane:
"Szerintem egy pár oldalból álló statikus sitehoz fölösleges egy IDE. Bőven megteszi akármelyik syntax highlightos editor."
Sosem értettem, miért lenne érdemi szempont, hogy mondjuk párórás melóról vagy épp sok hetet igénylő projektről van-e szó, miért kellene, hogy különbséget jelentsen a használt webfejlesztő eszközben. Elindítod az IDE-t, létrehozol egy új projektet pár másodperc alatt, és mehet.Miért is lenne ennél jobb megoldás egy Notepad++? Nem értem, minek kéne nehézkesebbé tenni a dolgot attól még, mert egyszerűbb feladatról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe magyarított vbill ujjolv gar
- BenQ PB2250 hordozható DLP projektor
- Epson H543B típusú projektor
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest