- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Nekem a problémám megint csak ott van, h ellentmodnást érzek.
Szóval mégis csak szükséged van egy másik táblára.
Ahol mondjuk település adatokat tárolsz. Ekkor viszont már minek a string?
String join amúgy is lassabb lesz feltehetőleg, persze biztos elmegy úgy is, de végül akkor amúgy is lesz szükséged join-ra.
Nagyon egyszerű tesztelésen kívül pedig nem látom még mindig a rációt a kézzel túkálok a táblában érv mellett. De ekkor is én nem kézzel turkálnék, hanem query-vel populálnék be minta adatot is talán.Egyébként a karakterkódolásra bár azt mondtad, nem lehet gond, én mégis idegenkedek ilyen-olyan spec. karaktereket használni (bár konkrét példa most nem jut eszembe), az int index az viszont biztos, h teljesen egyértelmű és hibamentes lesz.
A hatékonysági kérdésekkel csak akkor érdemes ilyen mélyen foglalkozni
Feljebb még te linkeltél performance eredményeket a sztring tárolás védelmében, akkor fontos volt. Ha valaki negatív performance eredményt említ akkor már nem fontos?
U.i.:
Most téynelg nem kötözködni akarok, csak még mindig nem látom a hasznot. De persze ettől még nyugodtan tárolhhatod így, nincs ezzel gond, engem legalább is nem zavar.Nem zavar, amíg nem kell más ilyen DB-jét migrálnom. Sajnos kellett már, nem volt jó

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest