Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
BBPress forumot kellene Simple Machines Forum-ba konvertálnom, valaki közzétett egy módszert amivel az adatbázist át lehetne ültetni. De nem mindent értek benne, valaki tudna segíteni abban ezek mit jelentenek:
1. Felinstallálom az SMF forumot - EZ OKÉ
2. Ezeket a részeket a BBPess adatbázisából az SMF-ébe kellene másolni: wp_posts, wp_postmeta, wp_users, wp_usermeta És oda van írva, hogy pl Mysql Dumper-rel. Én letöltöttem ezt a dumpert, de nem tudom min ez. Valami PHP megoldás, de ezt most akkor fel kéne tölteni egy szerverre és onnan futtatni? Meg ebben hogy másolom át a dolgokat az SMF-be. Mind a kettőnek letöltöm archívumba az adatbázisát, és megadom az elérési utakat az archívumokhoz, vagy hogy? Kézikönyvet nem nagyon találtam a honlapon ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest