Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sequator
senior tag
köszönöm a segítséget, de csak kézzel sikerült javítani, így beletelt 1-1,5 órába, de még így is hamarabb elkészültem, mintha cursor-t írtam volna
(#139) paramparya: tudom, hogy nincs rá beépítette támogatás, én valami ügyes joinra, vagy jó cursor-ra gondoltam.
(#140) tbs: kösz, de mindenképpen kell a csinos megoldás, és szövegmezőre nem igazán jó a mod
(#141) skera: kösz, ezzel egyedi lesz minden rekord, de nekem mindeképpen a kurzuskódnak kell egyedinek lennie.
(#142) Tyrael: köszi, de sajnos mindenképpen egyedinek kell lennie a kurzuskódnak, ez egy importálandó tábla és annyi szemét van benne, hogy minden mezőt kulcsnak kellene tennem, hogy jó legyen
mindenestre azért még keresem a megoldást, mert lehet, hogy legközelebb nem ''csak'' 180 sor lesz, hanam 1800.
egyébként az egyik kollégám egyszer talált erre a neten valami ügyes joint, de nem tudja hogy hol. a neten mindenütt csak törlik a dupla rekordokat, vagy skera által javasolt módon javítják. seholsem találtam az én problémámra megoldást
mindent köszönök, ha valaki mégis találkozik jó megoldással ne tartsa meg magának
Sautia
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest