Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
Végül 8,99€-t vont le, méghozzá olyan felosztásban, hogy 7,49€ a szolgáltatásért + 1,50€ adó.
(Tax néven szerepelt fizetéskor. Felvidéki vagyok, lehet, hogy Szlovákiára más árazás érvényes. Fene se tudja...) Mindegy, a 9€ is jó ár 6 fiókért.Természetesen lehet menet közben hozzáadni, tegnap csak 3 embert hívtam meg a fiókhoz. Később is lehet személyeket cserélni "Családtag lecserélése" gombbal.
Közülünk mindenki ingyenes fiókkal csatlakozott, szóval a többi kérdésedben nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Tax néven szerepelt fizetéskor. Felvidéki vagyok, lehet, hogy Szlovákiára más árazás érvényes. Fene se tudja...) Mindegy, a 9€ is jó ár 6 fiókért.
Közülünk mindenki ingyenes fiókkal csatlakozott, szóval a többi kérdésedben nem tudok segíteni.