-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Előfizettem én is, egyelőre a premium 1 hónapos próbaidőszakot megnézem, aztán döntök.
A minőség parádés, a Google Play Music-ot felpofozza minőségben.Ha jó értem, nem magát a zeneszámot kapja le, hanem egy gyorsítótáras kódolt tartalmat, és a premium csak arra vonatkozik, hogy offline adatkapcsolat nélkül hallgathatom?

Mert ha ez így van, akkor az iTunes Match jobb. Be kell szerezni bármilyen fos minőségbe a zenéket, feltölteni iTunes-ba, a Match meg néz rá egyezést, és ha van, le is kapja tökéletes minőségben.
Javítson ki valaki ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest