Hirdetés
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
01. Ezek valószínűleg az "unavailable/unplayable" számok, azaz olyanok, amik jelenleg nem játszhatók le, mert pl. az adott régióban nem érhetők el (pl. jogi okokból), vagy mert a számot elérhetetlenné tették, mert pl. feltöltöttek belőle egy másik változatot. Előbbi esetben lehet reménykedni abban, hogy idővel lejátszható lesz, utóbbi esetben pedig érdemes rákeresni cím és előadó alapján, mert lehet, hogy fent van, csak már egy másik katalógusszám alatt. (Mobilon lehet ki-be kapcsolni, hogy a "szürke" számok megjelenjenek-e. PC-n elvileg mindig megjelennek. Korábban másképp volt, folyamatosan variálják a felületet.
)02. Nem tudok róla, hogy lenne "kívánságlista".
Marad a reménykedés. (Mikor én regisztráltam, én is a kedvenc (és eléggé ismert) zenekaromra kerestem rá először, hogy felavassam az alkalmazást, de néhány obskúrus koncertfelvételen túl semmi nem volt tőlük. De azóta majdnem minden felkerült.) Amúgy ha nincs nagyon speciális ízlésed, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy megtalálod, amit keresel, mint ha filmeket próbálnál legálisan stream-elni. (A film kereső nálam kb. 95%-ban szokta azt visszaadni. hogy "jelenleg nem streamel-hető". Ehhez képest a Spotify maga a paradicsom...
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Marad a reménykedés. (Mikor én regisztráltam, én is a kedvenc (és eléggé ismert) zenekaromra kerestem rá először, hogy felavassam az alkalmazást, de néhány obskúrus koncertfelvételen túl semmi nem volt tőlük. De azóta majdnem minden felkerült.) Amúgy ha nincs nagyon speciális ízlésed, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy megtalálod, amit keresel, mint ha filmeket próbálnál legálisan stream-elni. (A film kereső nálam kb. 95%-ban szokta azt visszaadni. hogy "jelenleg nem streamel-hető". Ehhez képest a Spotify maga a paradicsom...