Hirdetés
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
01. Ezek valószínűleg az "unavailable/unplayable" számok, azaz olyanok, amik jelenleg nem játszhatók le, mert pl. az adott régióban nem érhetők el (pl. jogi okokból), vagy mert a számot elérhetetlenné tették, mert pl. feltöltöttek belőle egy másik változatot. Előbbi esetben lehet reménykedni abban, hogy idővel lejátszható lesz, utóbbi esetben pedig érdemes rákeresni cím és előadó alapján, mert lehet, hogy fent van, csak már egy másik katalógusszám alatt. (Mobilon lehet ki-be kapcsolni, hogy a "szürke" számok megjelenjenek-e. PC-n elvileg mindig megjelennek. Korábban másképp volt, folyamatosan variálják a felületet.
)02. Nem tudok róla, hogy lenne "kívánságlista".
Marad a reménykedés. (Mikor én regisztráltam, én is a kedvenc (és eléggé ismert) zenekaromra kerestem rá először, hogy felavassam az alkalmazást, de néhány obskúrus koncertfelvételen túl semmi nem volt tőlük. De azóta majdnem minden felkerült.) Amúgy ha nincs nagyon speciális ízlésed, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy megtalálod, amit keresel, mint ha filmeket próbálnál legálisan stream-elni. (A film kereső nálam kb. 95%-ban szokta azt visszaadni. hogy "jelenleg nem streamel-hető". Ehhez képest a Spotify maga a paradicsom...
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Marad a reménykedés. (Mikor én regisztráltam, én is a kedvenc (és eléggé ismert) zenekaromra kerestem rá először, hogy felavassam az alkalmazást, de néhány obskúrus koncertfelvételen túl semmi nem volt tőlük. De azóta majdnem minden felkerült.) Amúgy ha nincs nagyon speciális ízlésed, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy megtalálod, amit keresel, mint ha filmeket próbálnál legálisan stream-elni. (A film kereső nálam kb. 95%-ban szokta azt visszaadni. hogy "jelenleg nem streamel-hető". Ehhez képest a Spotify maga a paradicsom...