Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K

őstag

válasz oszy #7013 üzenetére

01. Ezek valószínűleg az "unavailable/unplayable" számok, azaz olyanok, amik jelenleg nem játszhatók le, mert pl. az adott régióban nem érhetők el (pl. jogi okokból), vagy mert a számot elérhetetlenné tették, mert pl. feltöltöttek belőle egy másik változatot. Előbbi esetben lehet reménykedni abban, hogy idővel lejátszható lesz, utóbbi esetben pedig érdemes rákeresni cím és előadó alapján, mert lehet, hogy fent van, csak már egy másik katalógusszám alatt. (Mobilon lehet ki-be kapcsolni, hogy a "szürke" számok megjelenjenek-e. PC-n elvileg mindig megjelennek. Korábban másképp volt, folyamatosan variálják a felületet. :(( )

02. Nem tudok róla, hogy lenne "kívánságlista". :) Marad a reménykedés. (Mikor én regisztráltam, én is a kedvenc (és eléggé ismert) zenekaromra kerestem rá először, hogy felavassam az alkalmazást, de néhány obskúrus koncertfelvételen túl semmi nem volt tőlük. De azóta majdnem minden felkerült.) Amúgy ha nincs nagyon speciális ízlésed, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy megtalálod, amit keresel, mint ha filmeket próbálnál legálisan stream-elni. (A film kereső nálam kb. 95%-ban szokta azt visszaadni. hogy "jelenleg nem streamel-hető". Ehhez képest a Spotify maga a paradicsom... :) )

Új hozzászólás Aktív témák