Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Mindenképp a cég hibája. Mert vagy nem kellene hagyni az előadókat a menedzsmenteket garázdálkodni az előadókkal, nevükkel, feltöltésekkel.
Vagy ők maguk csesztek el valamit rendszer szinten, hogy így össze lehet keverni a dolgokat. Egyik sem vet jó fényt rájuk.Na de most nem hőbörgők, csak megjegyeztem.

Nem figyeltem még ezt a Release radar dolgot. Én minden péntek reggel meghallgatom melóba (ahogy épp most is azt teszem), ami tetszik belőle azt elmentem a megfelelő listámba, és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest