Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
udv! tud valaki abban segiteni, hogy hogy tudom megtalálni a jó profilomat spotiban.
A felállás az, hogy a monilon be vagyok jelentkezve és ott kb 900 zene van a kedvencekben.
A nevem és a profilképem is megjelenik .
Az LG TV-n is ugyan ez a név és profilkép jelenik meg ugyan azokkal a zenékkel.
Mobilon a 3 honapos ingyen premiumot is aktiváltamViszont ha a PC-n a webes feluleten nyitom meg a spotit, ott már nincs profilkép és más a nevem meg csak 180 zene van . és ott csak a Free részt irja nem a prémiumot.
A problémám az, hogy csak a PC-n irja ki hogy melyik email cimrol regisztráltam a mobilon nem találok olyan menut ahol leirná a bejelentkezési adatokat username email meg, hogy free vagy premium.
Ha pc-n kijelentkezek és ujra vissza , de azzal a névvel ami mobilon kiir akkor arra azt irja, hogy nincs ilyen felhasználo, ha meg a google acc-al lépek be akkor a PC-s verzio jön vissza nem az ami a telefonon és a TV-n.Szóval alényeg az összes helyre azzal a profillal akarok belépni ami a TV és a mobilon van .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest