Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DSM 6.2 furcsaságok
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Kaptam választ. Részben van megoldás, de ehhez le kell mondani a mostani előfizetésemet, ami a jövő héten amúgy is lejárna, illetve kell csinálni egy új regisztrációt. Ha megcsináltam, ott akkor megadhatok másik nevet, és valami linket várnak tőlem ha jól értettem az angolul megírt üzenetet, segítenek átvinni a kedveléseimet, illetve a mentéseimet. Azt viszont nem tudom, a telefonra letöltött dalokkal, albumokkal ezután mi lesz.
Kicsit egyszerűbbnek gondoltam, de írták mi ott csak számsorok vagyunk. Igaz azt egyszer valamiért láttam is, hogy én melyik számsor vagyok. Szerintem ezzel tudnának azonosítani, vagy beletehetnének egy olyat magába a profilba, hogy becenév.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs