Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Már egy ideje használom a Spotify ingyenes szekcióját, nekem bejön, amire kell, tökéletes ez is. Viszont tudom, hogy ez sem fog örökké tartani, vagy legalább is lesznek több/nagyobb szankciók. Olvastam a minap, hogy az előadók majd be fogják tudni állítani, hogy csak Premium felhasználók hallgathassák a zenéjüket vagy hozzáférhetnek az ingyenessel is. Kérdésem az lenne, hogy az előadók azért nem kapnak pénzt, hogy meghallgatják a zenét? Vagy csak a kiadóktól kapnak pénzt? Ez a része nem világos.
Én úgy tudom, hogy az ingyenes is jó nekik, mert ha rákattintanak a zenéjükre, abból is jön pénz. Meg jelenleg több ingyenes felhasználó van, mint Premium.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én úgy tudom, hogy az ingyenes is jó nekik, mert ha rákattintanak a zenéjükre, abból is jön pénz. Meg jelenleg több ingyenes felhasználó van, mint Premium.