Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Kipróbáltam Win és Linux (elementary OS) alatt is, egész jónak tűnik. Mondjuk a hangminőség a free változatnál nem a legtutibb, de azért hallgatható.
Linux alatt viszont először szépen befagyott, csak az éppen futó terminálból tudtam kilőni. De írják is, hogy még csak előzetes build. Debian/Ubuntu és azokon alapuló disztrókhoz itt a közvetlen link a telepítési leíráshoz: [link]
Viszont nem találtam olyan lehetőséget, hogy stream url-t (netrádió) fel tudjak venni. A Rádió menüpontnál csak a meglévő adók listájából enged választani. Új playlistnél sem lehet megadni, csak a spotify-os zenéket engedi rápakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- SSD kibeszélő
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest