Hirdetés
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Akossss
csendes tag
Én egy érdekes dologra lennék kíváncsi. Láttam akcióban, hogy Dimarson 2,06kW-os klímát lehet kapni 37-ér ÁFÁval, és tetszene is, ha a beszerelés költsége nem kétszerezné meg a befektetés árát. Ezért kérnék valakit, aki már szerelt ilyen split klímát be, esetleg ez a foglalkozása, legyen szíves nekem pár szóval leírni az alapvető szerelési dolgokat, pl hogy melyiknek kell feljebb lennie, a kül-, vagy a beltéri egységnek, nem árt-e a kültérinek, ha sokat süti a nap, stb. Nem érdekel, ha elszáll a garancia, mert melegem van, és ez így tényleg nem valami nagy összeg érte.
Ha esetleg azt hiszitek, hogy a cégeteket károsítanátok meg anyagilag azzal, ha ezeket leírjátok nekem, akkor e-mail-ben küldhetnétek pár szót ezzel kapcsolatban, sőt az e-mail-nek jobban örülnék, mert azt biztos olvasom, de hogy ide mikor térek vissza... Amúgy minél hamarabb jó lenne tudnom, hogy megéri-e így is venni, mert 2 napon belül meg kéne rendelnem. Ezer hála annak, aki megszán egy e-mail-lel!
Akossss
e-mail: satupad@axelero.hu
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest