Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Ma jött hozzá frissítés, egy új - jó bugos - térképpel, ettől mindenkinek elszállt a progress-e.
"lesz ez javítva"
Ezzel kapcsolatban rossz hírem van, nem tudni egyelőre semmi biztosat a játékról, mert a kiadó (Oovee Games) eléggé összerúgta a port a a fejlesztővel (Pavel). Ettől zeng a hivatalos és a Steam fórum is, mindkét fél máshogy emlékszik, és máshogy látja az anyagiakat...
Én már lemondtam a játékról, maximum majd jól meglepődöm/pozitívan csalódom. A 2011-es első techdemo óta követem figyelemmel a játékot, - sajnos - a 2013-as techdemoval jobban szórakoztam, mint a megjelent teljes játékkal. Megbántam a megjelenés előtti, teljes áras vásárlást. Őszinte leszek, életem első (és egyben utolsó!) teljes áras, pre-order-e volt. Nagyon szépek és jók voltak a Kickstarteres ígéretek, ahhoz képest elég gyenge lett a kezdés, és sajnos azóta sem túl erős a folytatás fejlesztés, bugfix téren... Nem tudom pontosan mi az oka, van sok egyfejlesztős játék, ami jóval gyorsabban fejlődik/fejlődött, most meg a vita sem könnyíti meg a dolgot. Ígéretek azóta is volta, nagyon szépek, hangosan csattanóak, de kutya füle sem valósult meg.
Nem mondom, hogy rossz játék, de számomra nagyon-nagy csalódás még mindig! Elég csak megnézni az elmúlt napokban született értékeléseket a Steamen.
Új hozzászólás Aktív témák

- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2410M I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest