Hirdetés
- SSD kibeszélő
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Üdv!
Igen ezt tudom és rendben is van csak én próbálok olyasmi megoldást keresni ahol nem kell pakolászni meg kerülgetni. Mint példáúl az ETS2-ben. Ott is lehet kis csalással kijátszani a sorompót a díjszedő kapuknál. Jó lenne itt is ha nem kellene néha akkorákat kerülgetni vagy a kerítés mellett próbálgatni esetleg pakolászni, ha nem csak egyszerűen áthajtani mint ha üresen lenne a jármű. Tudom ez csalás meg veszít kicsit a játék hangulatából, de néha bizonyos térképeknél eléggé idegesítő az állandó és felesleges kerülő. Főleg ha nyolcvan méter mély értelmetlen trutyin vezet át megrakva. Némely készítő kicsit elszáll néha sárügyileg és ilyenkor az amúgy jó térkép végleg elveszti a hitelét és a játékhoz való kedvet. Azért az már durva ha sem a Kiro sem a nagy Maz nem tud átmenni a trutyin és fától fáig kell csörlőzgetni azt is kínlódva. Szeretek kicsit kínlódni a géppel de azért ez így már nem túl élvezetes.
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Wuthering Waves
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest