Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
illusiON
őstag
Hali!
Most fejeztem be a játékot! Tényleg nem nagy játék, de legalább könnyen játszható! -
HaroWerks
senior tag
Ezen ne csodálkozz :D
Ennél az Enter the Matrix 50-szer jobb, pedig az sem volt egy nagy eresztés(főleg egy MP2 mellett :) ).
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
aha látom nem nagyon teccik a közönségnek...:( :( :(
-
HaroWerks
senior tag
Szerintem egy katasztrófa(ócska irányítás, idejemúlt ronda grafika...) amit a névvel akarnak már megint eladni.
Miért nem lehet már egy normális játékot csinálni egy filmből? -
Dufresne
addikt
Játszottam a demo-jával és majdnem lefordultam a székemről annyira alulmúlta az igen alacsonyra helyezett elképzelésemet a 2. résszel kapcsoltaban...:(
-
illusiON
őstag
más???
-
Macccy
senior tag
Akkor vess egy pillantást arra, hogy mit ígértek a mézes-mázas Ektivízsön arcok és egyből elátkozod még azta jó******** annyukat is!! :(((
Ez egy szar lett és ha nem azért adták ki mer időbe telik a VALÓDI 2 elkészítése és addig ez ittvan ..... nos akkor ..... vááááá, nemis húzom fel magam!! ... Szúú-száá-szúúúúúú-sszááá :o -
illusiON
őstag
Hi all!
Nos kinek van már meg az emlegetett játék és meddig jutott rajta? Valaki már végigjátszotta? Szerintem az 1 CD-hez képest egész jó :C
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest